These emails seen on this site are sent from scammers who are trying to steal from people. It works, too, because there's over 100,000 people all over the world earning a living from scamming people like this. Please take a moment to educate yourself on these scams and tell your friends and family about them so that you are safe from being scammed.

Important -


Announcement -

This scam email repository has now moved to a new home.

Please visit Scam Warning for information about scams and current scam emails.

This blog is now closed however the information available here will remain here.


Wednesday, July 25, 2007

FROM annailouba19500yahoofr

From: anna ilouba - iloubaanna2000@yahoo.co.in

FROM annailouba19500@yahoo.fr

HELLO DEAR

COMPPLIMENTS OF THE DAY,HOW ARE YOU TODAY, I HOPE YOU ARE FINE.MY NAME IS ANNA ILOUBA , I AM THE ONLY DAUGHTER OF MY FATHER. MY FATHER IS DR PETER ILOUBA , THE FORMER DIRECTOR OF COCOA EXPORT IN MY COUNTRY(COTE D\' IVOIRE) WHO IS NOW DEAD. I AM WRITING TO SOLICIT YOUR ASSISTANCE IN HELPING ME KEEP AND INVEST IN YOUR COUNTRY THE SUM OF $10 . MILLION U.S DOLLARS.THIS MONEY DEPOSITED BY MY LATE FATHER IN FINANCE FIRM HERE IN MY CONUTRY, UNDER MY NAME. THIS MONEY WAS REALISED FROM COCOA EXPORT. JUST A COUPLE OF WEEKS AGO, I WAS INFORMED ABOUT THIS FUND BY THE FINANCE FIRM WHERE MY FATHER DEPOSITED IT. I HAVE VISITED THE FINANCE FIRM HERE IN ABIDJAN TO ACCRETION THE JENUITY OF THE FUND.
HOWEVER, THE FINANCE COMPANY COULD NOT RELEASE THE FUND TO ME ON THE CONDITION THAT I HAVE TO PROVIDE SOMEBODY WHO IS UP TO 30YRS WHO CAN STAND AS A TRUSTEE ,SO THAT THEY CAN BE ABLE TO HAND THE PERSON OVER THE MONEY FOR SAFE KEEPING AND INVESTMENT UNTIL I AM UP TO 30YRS SINCE I AM ONLY 19YRS OR I HAVE TO WAIT UNTIL I AM UP 30YRS BEFORE THEY CAN RELEASE THE BOX TO ME. AT THE MOMENT, I AM FINANCIALLY HANDICAPPED THAT I CAN NOT AFFORD TO WAIT FOR THE NEXT 11YRS BEFORE THE MONEY COULD BE RELEASED TO ME. THAT IS WHY I WRITE TO REQUEST FROM YOU IF YOU WILL BE DISPOSED IN HELPING ME KEEP AND INVEST THIS MONEY WITHOUT THE KNOWLEDGE OF ANYBODY.
I WILL OFFER YOU A REASONABLE 20% OUT OF THIS MONEY OR WE CAN ENTER INTO PARTNERSHIP AT THE END OF THE DAY.MY REGARDS,
PLEASE CONTACT ME WITH THIS EMAIL ADDERSS : annailouba19500@yahoo.fr
ANNA ILOUBA .

---------------------------------
Découvrez le blog Yahoo! Mail : dernières nouveautés, astuces, conseils.. et vos réactions !

---------------------------------
Découvrez le blog Yahoo! Mail : dernières nouveautés, astuces, conseils.. et vos réactions